Skapa din stil

Med Panelskivan kan du lätt få din inredning i olika stilar. Allt från lantligt vintage till stilfull herrgård eller varför inte en strikt modern stil. Brandéns tillhandahåller produkter av absolut högsta kvalitet.
Som användare av våra produkter ska du känna dig trygg och veta att du gjort rätt val. Vi har lokala samarbetspartners som ni lätt hittar på vår hemsida. Vi finns till för er och tveka inte att rådfråga oss inför ditt projekt.

 

Historia

Brandéns är ett företag med egen tillverkning och försäljning. Målsättningen är att tillgodose marknaden med kvalitetsprodukter. Brandéns samarbetar med återförsäljare för att kunden skall få bästa tänkbara service. Idén till Panelskivan väcktes den dag då Ove Brandén fått i uppdrag att sätta en bröstpanel. Under arbetets gång tyckte Ove att det måste finnas ett smidigare och enklare sätt att nå liknande resultat. Idén växte till verklighet och 2002 fanns den första Panelskivan ute för försäljning, Originalet! Kunderna var mestadels privatpersoner samt bygghandlare i Järvsö med omnejd. 2003 flyttade verksamheten, från Oves pappas snickeri till större lokaler i Ljusdal och fram till år 2006 hade antalet återförsäljare vuxit till ca 240 st. 2010 har Brandéns AB vuxit ur lokalerna och flyttar verksamheten till större lokaler i Karlholmsbruk.

Brandéns utökar sortimentet genom att erbjuda Panelskivor i olika profiler samt i färdigmålat utförande. Vintern 2013 satsar Brandéns ytterligare och köper en industrilokal och flyttar ännu en gång hela produktionen, denna gång till hemmaplan i Ljusdal, Hälsingland. Nu med produktion och administration under ett och samma tak öppnas större möjligheter att tillgodose marknaden. 

 

 

Produkter
Övrigt