Hitta produkter i butik nära dig

Eller:   Önskar du ändra till en annan plats?

Visa pris

Golvsockel VIT Golvsockel VIT Golvsockel VIT Golvsockel VIT

Golvsockel VIT
12x95x2400mm

Antal: 1st Färg: s0502-Y Glans 30 Vattenbaserad Kvalitet: MDF interiör klass E1 Vikt: 1,9kg paint Observera att våra färdigmålade listverk inte är lämpade för övermålning! Läs mer» Golvsockeln är gjord för montage utanpå Panelskivan


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

   
 
 

Måla på fabriksmålad Panelskiva/Innertak?

Den färg vi målar våra Panelskivor/innertak innehåller vax som medför att övermålning med vattenbaserad konsumentfärg inte fäster på ytan.
Se den blå färgen på bakgrundsbilden som referens.

Vid övermålning med vattenbaserad färg måste vaxytan torkas bort eller förseglas.
Använd Alifatnafta eller liknande för att lösa upp vaxet, torka sedan rent med en torr trasa eller papper. Eller välj att försegla ytan med en primer före övermålning, typ, Zinsser BIN Primer/Sealer. den är snabbtorkande och övermålningsbar med vatten baserade färger. Brandéns AB lämnar inte några garantier vad gäller övermålning av våra färdigmålade produkter!

Rekommendation.
Använd inte den fabriksmålade Panelskivan om tanken är att måla över den. Då är det bättre att använda den grundmålade Panelskivan.

Tänk igenom ert projekt, det kan vara svårt att montera fabriksmålade Panelskivor och få ett bra resultat om det krävs inpassning mot befintliga lister som dörr och fönsterfoder. Till tak är det bättre att montera den grundmålade skivan för bästa resultat. Då syns skarvarna mindre, framförallt om skivan skall skarvas på längden.

 

 
 
 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt