Hitta produkter i butik nära dig

Eller:   Önskar du ändra till en annan plats?

Visa pris

Pärlspont

Brandens pärlspont – oändliga möjligheter för din stil.

Pärlspont är den mest klassiska profilen på vår panel. Panelskivan har flera användningsområden i svenska hem; i taket som takpanel, längs trappan som väggpanel eller in i sovrummet. Den passar även de flesta inredningsmiljöer såsom lantlig, sekelskifte och modern stil - Endast du sätter gränserna. Vår pärlspont finns i längd som bröstpanelskivor, vilket bland annat passar utmärkt i köket. Som standard har vi tre olika avstånd mellan profilerna:Hög kvalitet – enkel montering

Panelen tillverkas av MDF-board enligt klass E1 i mycket hög kvalitet. Runt skivan finns not och spont, vilket gör att skivan kan skarvas både på längden och på bredden. Panelskivorna har en tjocklek på 6mm och monteras enkelt på vägg eller i tak. Skivorna är inplastade och monteringsanvisning medföljer i förpackningen. Välj bland originalet färdigmålad vit pärlspont, eller grundmålad pärlspont som sedan kan målas i valfri färg.


Snabb leverans till dörren

Välj de panelskivor som passar just ditt hem här nedan – Vi levererar direkt till er dörr. Med högkvalitativa produkter till bra pris är vi noga med att skicka era beställda originalprodukter inom 1-3 dagar. Har ni frågor? Tveka inte att kontakta oss per mail på info@brandens.se eller via telefon på 0651-410 61.
Visa hela beskrivningen

Längd 1194mm

Panelskivan Pärlspont 6x405x1194mm.
Används främst som bröstpanel men med fördel även till tak då den är lättare att hantera än den längre Panelskivan (2395mm).

Längd 2395mm

Panelskivan Pärlspont 6x405x2395 mm

Produkter
Övrigt