Hitta produkter i butik nära dig

Eller:   Önskar du ändra till en annan plats?

Visa pris

V-Spont cc97,5
2395mm Obehandlad

Antal: 3/förp. Täcker 2,79m2 Bruttomått: 405x2395mm =0,97m2/skiva Nettomått: 390x2390mm =0,93m2/skiva Tjocklek: 6mm Färg: Obehandlad Kvalitet: MDF interiör klass E1 Vikt: 14,4 kg/förp Lägg varan i varukorgen för att se fraktpriset
Med Brandéns Panelskiva får du en produkt som är lätt att arbeta med och har en jämn fin yta att måla på. Panelskivan används främst till vägg och tak men även till inredningssnickerier. Använd latexfog i springor och hörn och mot listverk. Måla sedan i den kulör du gillar. paint Monteringsanvisning paint


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

 

   
 
 

Måla på fabriksmålad Panelskiva/Innertak?

Den färg vi målar våra Panelskivor/innertak innehåller vax som medför att övermålning med vattenbaserad konsumentfärg inte fäster på ytan.
Se den blå färgen på bakgrundsbilden som referens.

Vid övermålning med vattenbaserad färg måste vaxytan torkas bort eller förseglas.
Använd Alifatnafta eller liknande för att lösa upp vaxet, torka sedan rent med en torr trasa eller papper. Eller välj att försegla ytan med en primer före övermålning, typ, Zinsser BIN Primer/Sealer. den är snabbtorkande och övermålningsbar med vatten baserade färger. Brandéns AB lämnar inte några garantier vad gäller övermålning av våra färdigmålade produkter!

Rekommendation.
Använd inte den fabriksmålade Panelskivan om tanken är att måla över den. Då är det bättre att använda den grundmålade Panelskivan.

Tänk igenom ert projekt, det kan vara svårt att montera fabriksmålade Panelskivor och få ett bra resultat om det krävs inpassning mot befintliga lister som dörr och fönsterfoder. Till tak är det bättre att montera den grundmålade skivan för bästa resultat. Då syns skarvarna mindre, framförallt om skivan skall skarvas på längden.

 

 
 
 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt